În sfârșit! Televizoare și internet pentru pacienții internați la Boli Infecțioase Mulțumim sponsorilor, patronii magazinelor DIODA din Curtea de Argeș

 
 
Este foarte important ca pacienții noștri să aibă parte de experiențe cât mai puțin traumatizante pe parcursul șederii lor în spital și, de ce nu, să existe optimism și relaxare chiar și în saloane. Plecând de la această premisă, noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Pitești și-a îndreptat atenția îndeosebi către pacienți. 
         Astfel, pentru că era nevoie ca saloanele din cadrul Secției de Boli Infectioase să fie dotate cu televizoare, am lansat un apel către mai multe firme din județ, iar primii care au reacționat pozitiv au fost reprezentanții magazinelor DIODA din Curtea de Argeș. Astfel, în doar câteva ore, 5 saloane au fost dotate cu televizoare. Precizăm că în aceste saloane, în prezent, sunt internați pacienți suspeți de coronavirus. Menționăm, de asemenea, că Secția de Boli Infecțioase nu a fost niciodată dotată cu televizoare.
          "Atenția mea este îndreptată direct către calitatea serviciilor medicale și asupra pacienților care trebuie să fie în centrul sistemului de sănătate. Am rămas șocat să aflu că cele 10 saloane cu 50 paturi ale Secției de Boli Infecțioase nu au avut niciodată televizoare, cablu tv și internet. 5 dintre aceste saloane au fost deja dotate cu televizoare și țin să mulțumesc pentru sponsorizarere prezentanților magazinelor Dioda. Urmează să se găsească soluție și pentru celelalte. Mai mult, pentru pacienții aceleiași secții, am reușit, în scurtul timp de când sunt la conducere, să introduc un sistem de cablu TV și rețea de internet. Condițiile de spitalizare trebuie urgent îmbunătățite, exact cum precizam, pacientul trebuie poziționat în centrul sistemului de sănătate", a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență Pitești, medicul Tiberiu Irimia. 
            Aceasta nu este prima acțiune caritabilă a patronilor magazinelor Dioda din Curtea de Argeș. Le mulțumim că au transformat pereții albi din saloanele de spitalizare în dispozitive de divertisment, informare și documentare. "Noi doar ne putem imagina cum trece timpul atunci când ești internat în spital, mai ales în această perioadă. Din moment ce nici aparținătorilor nu le mai sunt premise vizitele, bolnavii stau aproape mereu singuri, cu dorul de casă şi temerile lor, având doar, pentru cei care nu sunt în stare gravă, posibilitatea de a butona telefoanele mobile. Am acceptat fără ezitare să venim în sprijinul lor. Sperăm să le aducem puțin zâmbet, să le înseninăm măcar puțin zilele de spitalizare", au declarat patronii magazinelor Dioda din Curtea de Argeș. 
 
            Cei care vor să le urmeze exemplul ne pot contacta la datele afișate pe site.
 
 
 
Întocmit,
Purtător de cuvânt, 
Cristina Cazacu
 

Spitalul Judetean de Urgenta Arges

Adresa : Str.Aleea Spitalului nr.36, Pitesti, Arges Telefon : 0248/287150
Fax : 0248/282828 ,0248/287202
E-mail :spiturgag01@yahoo.com
Internari Obisnuite: Interior 189
Internari Urgente: Interior 115

Spitalul Nicolae Balcescu

Adresa: Bulevardul I. C. Brătianu 56, Pitești
Tel: 0248/287150 (se solicita legatura in
Sectia Boli Infectioase Adulti/Copii,
Sectia Oncologie,Dispensar TBC,
Cabinet Medicina Sportiva
sau Centrul de Hemodializa)

Spitalul Judetean Nr.2

Adresa: Strada Negru-Vodă 53, Pitești 110069
Tel: 0248/287150 (se solicita legatura in
Sectia Psihiatrie,
Compartiment Oftalmologie sau Sectia Pneumologie)

 

Acreditare

Search